Edsrosens papegojor i Ed Dalsland bedriver hobbyuppfödning av Gulpannad amasonpapegoja.

 

Den Gulpannade amasonpapegojan tillhör amasonsläktet (Amazona ochrocephala). och är känd för att vara en av de mest talbegåvade av alla amasonpapegojor.

Våra papegojungar säljs ringmärkta med uppfödarbevis.


Vi tillämpar ej handuppmatning av våra papegojor. Vi har erfarenheterna av att det skapar beteendestörningar hos amasonpapegojor som påverkar möjligheterna att ”uppfostra” papegojan till en heltam familjefågel. Föräldrauppmatade amasonpapegojor är mycket lätta att få tama och uppfostra eftersom de är av naturen flockfåglar.

För köparens och papegojans bästa ger vi våra köpare en kostnadsfri utbildning i skötsel och uppfostran av papegojor och därefter full support under flera år. Vi lämnar även tolv månaders friskhetsgaranti samt en returätt-garanti som gör det möjligt för köparen att återlämna papegojan och erhålla 60% av köpeskillingen tillbaka. Denna garanti gäller i tolv månader och måste ses som en försäkring, om det uppkommer anledning att avyttra papegojan på grund av exempelvis utvecklad allergi eller annan orsak. Denna garanti gör även att fler vågar ta steget att skaffa papegoja som sällskap. Vi säljer även nya burar, voljärer, foder och tillbehör för papegojor till mycket bra priser!


Kontakta oss: Tel. 0534-613 50, 0703-34 78 75  -  e-post: ulf@uz-reklam.se

Som hobbyuppfödare av tropiska fåglar under mer än 40 år hoppas jag att ni på denna webbplats hittar värdefull information inför ert köp av papegoja som sällskapsfågel.

mvh Ulf Zakariasson / Edsrosens papegojor

Ägg ruvningstid 28 dagar                                      Ungar av gulpannad amason 3-7 dagar gamla.           Ungarna har blivit 3 veckor gamla.

Unge 5 veckor gammal.                                         Ungar 6 veckor gamla.                                                    Utflugna ungar 3 månader gamla.